Det hele begyndte med...

Når man er glad for dyr - ikke kun for at se på dem, men virkelig beskæftige sig med dem, så er der ikke noget skønnere, efter min mening, end at arbejde med heste eller hunde.

Jeg er gammel rytter og det var heller ikke "bare for sjov rytter", når man vil ride konkurrencer, træner man målrettet i et tempo, hvor både hest og rytter kan følges ad.

Efterhånden, synes jeg dog at modet svigtede. Når en hest sprang for meget rundt, blev jeg med årene mere og mere usikker - og så er det ved at være tid til at sadle om.

I mit liv har der også altid været en hund i hjemmet, ikke kun i barndommen - men også i mit voksenliv med mand og barn, da vi skulle have ny hund var jeg slet ikke i tvivl om at det skulle være en Berner Sennen. Efter at have læst om racen var jeg sikker på at dens temperament ville passe godt ind i vores lille familie.

I maj 2007 fik jeg min første Berner Sennen tæve: Sund Brusgaards Ella - kaldenavn "Chella" - dette dejlige bekendtskab har ført til udstillinger i ind- og udland, træning i DcH, konkurrencer i lydighed og at jeg i 2010 afsluttede DcH's træneruddannelse. Efterfølgende har jeg også taget mange kurser ved DKK.

Jeg synes racen har et pragtfuldt temperament, trofast, hengiven, arbejdsom og så er den efter min mening helt ubeskrivelig smuk.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite