Amazing Tiklo's Buffy saint Marie
5. oktober - 21. december 2016


Vi har mistet den første hund af eget afkom og ikke nok med det, men jeg har mistet min lille stjerne - der var ikke det den dejlige pige ikke formåede og med uimodtåelig charme, selvtillid - ja og lækkert hår, havde hun også...

Buffy var en ener - hun elskede alt - bare vi gjorde det sammen. Hun shinede i udstillingsringen, hun dansede i lydighed, hun balancerede på alt, hvad hun sprang op på, der var ikke noget, der var for stort til hende, og så var hun skovens dronning her på Sdr. Green, hvor hun tilbragte hele hendes, desværre alt for kort liv.

I juni 2012 blev Buffy desværre alvorligt angrebet af flåtsygdommen Anaplasmose...

Fortsættes... 

Sund Brusgaard Ella "Chella"

9. marts 2007 - 16. juni 2013 (accident)


Sommeren 2013 oplevede vi en af de værste dage. Vi mistede vores elskede og trofaste Chella pige kun 6 år gammel. Chella havde fået ben og skæbnen ville, at en bensplint skulle tage livet af hende.

Da hun fik det skidt tog vi med det samme til dyrlægevagten, han kæmpede i et par timer, og så vi fik Chella med hjem, men der herskede ingen tvivl om hun havde det rigtigt skidt. Om natten sov hun ved siden af min seng. Jeg lå jo vågen og fuldte hendes åndedræt. I løbet af natten var hun på benene for at drikke lidt vand - SÅ tænkte jeg, hun kommer sig sørme... Men men næste morgen ville jeg lige drikke en kop kaffe i køkkenet. Jeg var nok væk fra soveværelset i max. 8-10 min., og da jeg kom tilbage, var hun sovet ind. 

Hvis man kan tale om kaos i mit hoved, så var det sådan jeg følte det,  jeg var hysterisk og jeg der ellers ikke typen, der kunne drømme om at smadre noget - men den morgen kunne jeg så men have raseret hele huset - min verden var simpelthen i grus. Den pige jeg elskede SÅ højt, og som havde givet mig og min familie så uendelige mange glade oplevelser, var nu væk for altid - det kunne ikke passe, og da slet ikke på denne måde, hun var jo en sund, stærk og livsglad pige.

Chella - du er en af de allerbedste ting, der er hændt mig. Da jeg stoppede med at ride, sagde jeg til Jens, at nu ville jeg have den berner, jeg altid havde drømt om - og det blev dig. Mit liv sammen med dig, blev det til et hav af oplevelser. For sjov skulle vi da på udstilling, da du var baby og her startede det hele, du blev bedste baby, så var vi da nødt til at prøve igen, og du har altid klaret dig forrygende.

Vi gik til træning i DCH, hvor du også blev B-hund i lydighed og jeg glemmer aldrig en konkurrence i Give, hvor du var dagens hurtigste hund i feltsøg ;o) Alle disse uforglemmelige oplevelser, og så formåede du samtidig at få 4 skønne hvalpekuld. Du sprudlede altid og med misundelsesværdig ro og overskud.

Chella havde jeg aldrig mødt dig - så er sikker på at tanken om at blive opdrætter aldrig have strejfet mig. Du var bare en overskudspige, du havde styr på lydighedsprøver, udstillinger, og det at være mor med sådan stolthed og værdighed, at det er helt ubeskrivelig.

Tak, for den dejlige tid du gav mig og familien min pige, de mange stunder med dig popper så ofte op med dejlige, sjove og hyggelige historier, og du vil aldrig blive glemt.

Nu hviler du under grantræerne på en skyggefuld plet - midt i det område du kendte så godt, og her kan jeg besøge dig hver dag sammen med to af dine afkom og fortælle dem lidt om, hvordan dejlig deres mor var.
 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite