Kennel Amazing Tiklo's Boy band
født 28. februar 2020
 
Nanna fødte de fem drenge i løbet af 7 timer, og så gik det i stå...
Dyrlægen kom forbi og tjekkede Nanna og det viste sig via scanneren at der lå en hvalp endnu med fin hjertelyd. Nanna fik vestimulerende, men der kom ingen veer.

Dyrlægen prøvede at fremprovokere veer, men heller ingen resultat. Så var der kun kejsersnit tilbage. Vi kørte til klinikken. og det viste sig, at det var en meget meget stor hvalp - som ikke kunne passere bækkenet, den havde nærmest kilet sig fast. Der var også en lille tævehvalp, men den havde været død et stykke tid. Desværre mistede vi de to tæverhvalpe. Dyrlægen forsøgte selvfølgelig genoplivning i lang tid på den store hvalp, men forgæves.

Resultat: 5 dejlige drenge, som vi nyder hver eneste dag...
 
KEVIN & NANNA
TURKIS
GRØN
HVID
ORANGE
GUL
 
Kennel Amazing Tiklo's Boy band
6. marts: 1 uge
TURKIS
GRØN
GUL
HVID
ORANGE

Kennel Amazing Tiklo's Boy band
13. marts: 2 uger
TURKIS
GRØN
GUL
HVID
ORANGE

Lige nu sker der rigtig meget. De stavrer rundt i deres "lejlighed", som nu er udvidet fra en etværelses til en toværelses.

De begynder at lege med hianden og med os.

Dianna giver dem massage - og de elsker det ;o)

Det er nogle rigtige luksusdrenge - men vildt dejlige og topforkælede.

Nanna har det desværre ikke mælk nok, men de får hvad hun byder på ;o) Det ses desværre nogle gange efter tæven har været i kejsersnit, men de tager alle flaske - uden problemer, og i slutningen af denne uge, kan de så småt få grød og mælk i en skål...


Kennel Amazing Tiklo's Boy band
27. marts: 4 uger
TURKIS
GRØN
GUL
HVID
ORANGE
Kennel Amazing Tiklo's Boy band
3. april: 5 uger
Turkis 5 uger
Grøn 5 uger
Gul 5 uger
Hvid 5 uger
Orange 5 uger

Hvalpene klarer sig så fint. de er glade, vil gerne lege - også med legetøj - og de er tillidsfulde over for de fremmede vi nu en gang har på besøg.

Vi gør, hvad vi kan for at socialisere dem bedst muligt. Det er ikke nogen nem opgave i denne Coronatid. Der har også været nogle få børn på besøg. Desuden leger i nogle gange i haven ud mod vejen, så de vender sig til lyden af biler og andet larm fra gaden.

De får fortsat blandet modermælkserstatning som de med stor vellyst lapper i sig 4 gange i døgnet. (sættes som 6 uger ned til 2 zzgange - ellers går væske mere og mere over til vand). Desuden får de selvfølgelig ved mor Nanna, det mælk, hun nu har at byde på.

Hvalpene spiser fortsat let opblødt foder (Royal Canin starter) - men det er ikke søbemad mere. De er også så småt begyndt at få hele piller spredt, så de kan tulle rundt og lave "Søge / Spise".

I løbet af den næste uges tid tester vi om de ikke er helt klart til at få piller uden opblødning.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite