Uden syge- eller ulykkesforsikring til din hund, kan det blive rigtigt dyrt

 
Alle danske hundeejere er forpligtet til at tegne en almindelig hundeansvarsforsikring, og det skal ske senest, når hvalpen er fire måneder. Men nogle ejere tror fejlagtigt, at udgifter til dyrlægen også er dækket af denne forsikring – det er dog ikke tilfældet. Her skal man have en selvstændig forsikring til hunden.

En syge- eller ulykkesforsikring bidrager til at betale dyrlægeregningen, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade og derfor får brug for behandling på en dyreklinik. Den primære årsag er, at udgifterne til behandling hos dyrlægen kan være en bekostelig affære, og folk efterspørger økonomisk sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Mange hundeejere overraskes over, hvor dyrt et besøg hos dyrlægen kan være – f.eks. ved knæskader, hvor en operation let kan løbe op i 20.000 kr. og derover. Og det er naturligvis en rigtig ubehagelig oplevelse at stå med en syg eller tilskadekommen hund, hvor man ikke har en syge- eller ulykkesforsikring og derfor ikke får nogle af dyrlægeudgifterne refunderet.

Forsikringen mod sygdom og ulykker er et sikkerhedsnet, som enhver hundeejer håber aldrig at få brug for – men når uheldet er ude, er ejerne lykkelige for at have været forudseende. For nogle hundeejere kan det endda være afgørende for, om de har råd til at lade hunden behandle, eller om de er nødt til at lade den aflive. 

En syge- eller ulykkesforsikring gør altså, at man som ejer slipper for at tænke på det økonomiske aspekt, og i stedet kan koncentrere sig fuldt ud om sin hunds ve og vel.

Et godt råd er at forsikre hunden fra hvalp, for så undgår man, at forsikringen indeholder eventuelle forbehold for en sygdom eller skade, som opstår inden forsikringen købes. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at ulykkes-forsikringen ikke dækker, hvis hunden bliver syg.

Ønsker man at sikre sig mod både ulykke og sygdom, skal man i stedet købe en sygeforsikring.
 
Hos Dyrekassen Danmark kan du naturligvis samle alle dine hundeforsikringer ét sted. Ud over syge- og ulykkesforsikring, tilbydes også den lovpligtige ansvarsforsikring, ligesom du har mulighed for at købe både livsforsikring, opdrætter- og hvalpeforsikring, hvis det er dét, du har brug for til din hund.


Mange fordele ved en syge- eller ulykkesforsikring hos Dyrekassen Danmark:
  • En syge- eller ulykkesforsikring dækker op til 80 % af dyrlægeregningen, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.
 
  • Forsikringerne dækker din hund hele livet.​
 
  • Dyrlægeregningen kan afregnes direkte med din dyrlæge, så du slipper for at lægge ud for din sygeforsikringsandel, men kun skal betale din selvrisiko.​
 
  • Hos Dyrekassen Danmark får du 20 % rabat, hvis din hvalp er under 16 uger ved køb af forsikring.​
 
  • Er din hvalp fyldt 16 uger, men endnu ikke 1 år, tilbyder vi en unik unghunderabat på 15 %.​
 
  • Rabatterne gælder hele hundens liv.
Klik på billedet herunder og se folderen
 
Klik på billedet herunder og se folderen
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite